Προσθέστε νέο κατάστημα

 

Επωνυμία καταστήματος: *

Στην επωνυμία του καταστήματος προσθέτετε το όνομα του μαγαζιού με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και μικρά τα υπόλοιπα. Αντιγράψτε το όνομα όπως ακριβώς το βλέπετε από την πηγή σας.

Περιοχή καταστήματος: *

Επιλέξτε την περιοχή στην οποία έχει την έδρα του το κατάστημα. Αν δεν είστε σίγουροι για την περιοχή του καταστήματος μην επιλέγετε περιοχή. Υπάρχουν περιοχές που μπορεί να συγχέονται μεταξύ τους. Επιλέξτε αυτήν η οποία πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύει περισσότερο το κατάστημα.

Κατηγορία καταστήματος: *

Επιλέξτε την κατηγορία του καταστήματος. Αν πιστεύετε πως το κατάστημα ανήκει σε παραπάνω από μία κατηγορίες επιλέξτε την κύρια και αναφέρετε τις υπόλοιπες στα σχόλια.

Διεύθυνση καταστήματος: *

Προσθέστε την διεύθυνση του καταστήματος με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και μικρά τα υπόλοιπα. Για την σίγουρη προσθήκη του καταστήματος συστήνεται να μην αφήσετε κενό αυτό το πεδίο

Τηλέφωνο καταστήματος: *

Προσθέστε το τηλέφωνο του καταστήματος μαζί με τον κωδικό της πόλης (π.χ. 2310) χωρίς κενά και χωρίς σύμβολα. Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την προσθήκη του καταστήματος αν δεν συμπληρώσετε αυτό το πεδίο.

Διαφημιστικό κείμενο: *

Προσθέστε ένα κείμενο που να περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργία ή τη φιλοσοφία του καταστήματος. Το κείμενο πρέπει να είναι γραμμένο με μικρά γράμματα και δεν θα πρέπει να ξεπερνάει σε μέγεθος τις δύο γραμμές. Αν το κείμενο είναι μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο θα παραληφθεί κάποιο κομμάτι του. Προσοχή μην χρησιμοποιείτε κείμενο ή λέξεις που μπορεί να είναι προσβλητικές προς τα άλλα καταστήματα. Τέτοιες εκφράσεις θα παραλείπονται.

Ονομασία φωτογραφίας: *

Ανεβάστε το λογότυπο του καταστήματος. Είναι απαραίτητη η προσθήκη του λογότυπου για να καταχωρήσετε το κατάστημα. Η φωτογραφία πρέπει να είναι σε μορφή gif ή jpg και το πλάτος πρέπει να είναι 150 pixels ενώ το ύψος δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 150 pixels.

Delivery καταστήματος: *

Από την αριστερή λίστα κάντε κλικ στις περιοχές που επιθυμείτε να προσθέσετε. Αυτόματα θα μεταφερθούν στο δεξί κείμενο. Αν θέλετε να αφαιρέσετε κάποια περιοχή από αυτές που προσθέσατε απλά μαρκάρετε την περιοχή που επιθυμείτε και πατήστε το delete. Αν δεν βρίσκεται κάποια περιοχή στη λίστα των περιοχών που βρίσκεται στα αριστερά γράψτε την περιοχή στα σχόλια παρακάτω και εμείς θα προσθέσουμε την περιόχη αυτή.

Σχόλια:

Σε αυτό το πεδίο προσθέστε οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση επιθυμείτε σχετικά με το κατάστημα που προσθέτετε.

E-mail επικοινωνίας:

Δώστε αν το επιθυμείτε ένα e-mail επικοινωνίας. Δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε αυτό το πεδίο αλλά θα βοηθήσει σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την επικοινωνία μας μαζί σας να λυθεί ευκολότερα και γρηγορότερα.

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται: *
captcha

Αντιγράψτε τον κωδικό, που βλέπετε στην εικόνα, στο πεδιό που βρίσκεται δεξιά της. Χρησιμοποιείστε κεφαλαία όπου βλέπετε κεφαλαία και μικρά όπου βλέπετε πεζά.